Kost het u veel tijd om van uw overleggen en besprekingen duidelijke verslagen te maken? Ontbreekt vaak de objectiviteit in de gemaakte notulen met verschillende partijen? Of vindt u het lastig om kort en bondig de acties en besluiten te noteren? Met de notulisten en transcribenten van Notuleerservice Nederland bent u verzekerd van een objectief verslag waarin acties kort en duidelijk staan geformuleerd, zodat alle partijen precies weten wat er moet gebeuren!

Onze notulisten staan altijd en overal voor u klaar en kunnen u ondersteunen bij uw bouwproject. Zij nemen het notuleren voor u uit handen en stellen een verslag op dat is afgestemd op uw project of vergadering. Zo kunt u eenvoudig tijd besparen en ontvangt u altijd notulen die volledig aansluiten bij uw wensen en behoeften!

Ruime ervaring met bouwvergaderingen

Onze notulisten en transcribenten hebben een ruime werkervaring met het notuleren van verschillende type bouwvergaderingen. Van planningsoverleggen en coördinatiebesprekingen tot vergaderingen met projectontwikkelaars en aandeelhouders. Met Notuleerservice Nederland bent u dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze notulisten en transcribenten zijn professionals op het gebied van notuleren en transcriberen en gaan efficiënt en effectief te werk. Zij zijn onafhankelijke en objectieve waarnemers tijdens de vergadering en stellen na afloop het verslag op, zodat u zich volledig kunt richten op het vergaderen. Zo kunt u niet alleen meer uit de vergadering halen, maar bespaart u ook nog eens veel tijd!

Notuleren van bouwvergaderingen

Bij Notuleerservice Nederland kunt u kiezen uit verschillende type verslagen. Op basis van uw wensen en behoeftes stellen onze notulisten en transcribenten een kwalitatief hoogwaardig verslag op dat u direct kunt gebruiken.

Samenvattend verslag

Samenvattend verslag

Als u een beknopt en duidelijk verslag van de vergadering wilt, waarin de acties en besluiten overzichtelijk beschreven worden, adviseren wij een samenvattend verslag.

Offerte aanvragen

Uitgebreid samenvattend verslag

Uitgebreid verslag

Wanneer u het belangrijk vindt dat de dynamiek en het karakter van de vergadering terugkomen in het verslag, dan is een uitgebreid samenvattend verslag de beste optie.

Offerte aanvragen

Woordelijk verslag

Woordelijk verslag

Als het juist essentieel is dat vrijwel ‘alles’ vanuit een vergadering wordt vastgelegd in een verslag, dan kunt u het beste kiezen voor een woordelijk verslag.

Offerte aanvragen

Actie- en/of besluitenlijst

Actie en besluitenlijst

Als aanvulling op het verslag kunnen wij een overzichtelijke actie- en besluitenlijst voor u opstellen, zodat voor alle partijen duidelijk is wat er moet gebeuren.

Offerte aanvragen

Vergaderen op afstand

Tegenwoordig vinden vergaderingen steeds meer digitaal en op afstand plaats. Onze notulisten kunnen fysiek tijdens overleggen of besprekingen aanwezig zijn, maar kunnen ook digitaal aansluiten. Notuleerservice Nederland hecht veel waarde aan flexibiliteit en wij ondersteunen u dan ook in alle type vergaderingen. Onze notulisten en transcribenten kunnen zelfs vanaf een geluidsopname een volledig verslag uitwerken. Zo bent u niet afhankelijk van onze beschikbaarheid en u kunt altijd kiezen voor de vergadervorm die het beste bij uw wensen en behoeften past!

Start met tijd besparen

Onze notulisten en transcribenten zijn per direct beschikbaar om uw vergaderingen te notuleren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en start vandaag nog met tijd besparen!