Het vastleggen van vergaderingen is essentieel en (vaak) wettelijk verplicht in uw branche. Maar heeft u wel de nodige tijd om al deze notulen uit te werken? Komt u vaak tijd tekort óf heeft u moeite om het notuleren en het actief vergaderen te combineren? Bij ons vindt u vakkundige notulisten of transcribenten die u graag ontzorgen en van uw vergadering een kwalitatief hoogwaardig verslag kunnen maken. Door het vastleggen van uw vergaderingen, kunt u het besprokene achteraf makkelijk terugvinden en raakt u nooit waardevolle informatie kwijt. Daarnaast kunnen er duidelijke actie- en besluitenlijsten worden gemaakt die ervoor zorgen dat afspraken behouden blijven en doelen concreter te realiseren zijn.

Onze notulisten staan te allen tijde klaar om uw vergaderingen zo goed mogelijk vast te leggen. Door geheel Nederland hebben wij verschillende notulisten beschikbaar die ruime ervaring hebben met het notuleren voor organisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Zij nemen het notuleren voor u uit handen en stellen een verslag op dat is afgestemd op uw type vergadering. Zo heeft u geen omkijk meer naar het notuleren en kunt u zich volledig richten op de vergadering.

Waarom is het raadzaam om het notuleren van politieke vergaderingen uit te besteden?

Het notuleren wordt regelmatig onderschat en wordt vaak uitgevoerd naast het huidige takenpakket. Echter is het opstellen van kwalitatief goede verslagen een intensieve en tijdrovende opdracht. Tijd die u naast uw (steeds grotere wordende) takenpakket niet heeft. Daarnaast is het ook nog eens accuraat werk dat wordt bemoeilijkt wanneer u actief moet deelnemen aan de vergadering. Onze notulisten nemen daarom deze taak graag over. Ze zijn opgeleid tot professionele notulisten en kunnen u daarom verzekeren van een kwalitatief en deskundig verslag.

Tijdens vergaderingen worden er wel eens onderwerpen aangehaald welke gevoelige informatie bevatten. Het is dan belangrijk dat de integriteit bewaakt wordt. Het inzetten van onze notulisten kan een alternatief zijn wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw gegevens in veilige handen zijn. Door de geheimhoudingsplicht van onze notulisten en onze werkwijze volgens de ISO 27001 certificering voor informatieveiligheid, zijn wij gegarandeerd uw betrouwbare partner!

In sommige gevallen worden notulen gebruikt voor publicatie doeleinden. Het is dan essentieel dat het verslag in foutloos Nederlands geschreven wordt. Het kan voorkomen dat een ongeoefende notulist niet taalgevoelig is. Bij Notuleerservice Nederland worden de notulen gecontroleerd door een taalexpert waardoor u altijd een correct verslag ontvangt.

Daarnaast is het in sommige situaties van belang dat er op tijd een verslag wordt opgeleverd. Het kan voorkomen dat dit in bepaalde situaties niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld gebrek aan tijd. Onze notulisten werken altijd effectief en efficiënt waardoor zij het verslag snel kunnen opleveren.

Kortom: het uit handen nemen door een notuleerbureau is dè oplossing om de tijddruk te verminderen en om heldere verslaglegging te waarborgen voor zowel interne- als externe doeleinden.

Soort vergaderingen

De afgelopen jaren hebben onze notulisten veel verschillende vergaderingen mogen notuleren. Onze notulisten hebben affiniteit met:

  • gemeenteraadsvergaderingen;
  • commissievergaderingen;
  • Provinciale Statenvergaderingen;
  • fractievergaderingen;
  • collegevergaderingen;
  • en verenigde vergaderingen.

Onze diensten

Bij Notuleerservice Nederland kunt u kiezen uit verschillende type verslagen. Op basis van uw wensen en behoeftes stellen onze notulisten en transcribenten een kwalitatief hoogwaardig verslag op dat u direct kunt gebruiken.

Samenvattend verslag

Samenvattend verslag

Als u een beknopt en duidelijk verslag van de vergadering wilt, waarin de acties en besluiten overzichtelijk beschreven worden, adviseren wij een samenvattend verslag.

Offerte aanvragen

Uitgebreid samenvattend verslag

Uitgebreid verslag

Wanneer u het belangrijk vindt dat de dynamiek en het karakter van de vergadering terugkomen in het verslag, dan is een uitgebreid samenvattend verslag de beste optie.

Offerte aanvragen

Woordelijk verslag

Woordelijk verslag

Als het juist essentieel is dat vrijwel ‘alles’ vanuit een vergadering wordt vastgelegd in een verslag, dan kunt u het beste kiezen voor een woordelijk verslag.

Offerte aanvragen

Actie- en/of besluitenlijst

Actie- en besluitenlijst

Als aanvulling op het verslag kunnen wij een overzichtelijke actie- en besluitenlijst voor u opstellen, zodat voor alle partijen duidelijk is wat er moet gebeuren.

Offerte aanvragen

Vergaderen op afstand

Tegenwoordig vinden vergaderingen steeds meer digitaal en op afstand plaats. Onze notulisten kunnen fysiek tijdens overleggen of besprekingen aanwezig zijn, maar kunnen ook digitaal aansluiten. Notuleerservice Nederland hecht veel waarde aan flexibiliteit en wij ondersteunen u dan ook in alle type vergaderingen. Onze notulisten en transcribenten kunnen zelfs vanaf een geluidsopname een volledig verslag uitwerken. Zo bent u niet afhankelijk van onze beschikbaarheid en u kunt altijd kiezen voor de vergadervorm die het beste bij uw wensen en behoeften past!

Vraag hier uw offerte aan

Onze notulisten en transcribenten zijn per direct beschikbaar om uw vergaderingen te notuleren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!