Transcribent inhuren?

Wilt u een vakbekwame en betrouwbare transcribent inhuren? Dan bent u bij Notuleerservice Nederland aan het juiste adres. Net als onze opdrachtgevers zijn wij ons bewust van de waarde die besprekingen vertegenwoordigen.

Onze professionele transcribenten zijn in staat de kennis, standpunten en besluiten die tijdens de bespreking naar voren komen, in hoogwaardige verslaglegging te verankeren. Een transcribent inhuren via Notuleerservice Nederland verzekert u van een hoogopgeleide professional met een academisch werk- en denkniveau. Het transcriberen van bijvoorbeeld: raden van besturen, medische tuchtzaken of een Algemene vergadering van Aandeelhouders vraagt immers om een bepaald niveau. Voor letterlijke vertaling van spraak naar papier, huurt u bij Notuleerservice Nederland gemakkelijk een transcribent in.

ISOIEC 27001 - CERTIFIED-positive-RGB

In veilige handen

In sommige gevallen zijn de transcripties bedoeld om een grotere groep mensen te informeren, bijvoorbeeld als het om een Vereniging van Eigenaren of een Algemene Vergadering van Aandeelhouders gaat.
In andere gevallen staat het transcript boordevol vertrouwelijke informatie. Uiterste discretie is dan noodzakelijk. Uitbesteden aan Notuleerservice Nederland betekent dat de vertrouwelijkheid gewaarborgd is. Indien gewenst kan de ingehuurde transcribent hiervoor een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. Daarnaast ondersteunt Notuleerservice Nederland transcribenten en opdrachtgevers bij het borgen van de integriteit. We beschikken over ISO-gecertificeerde werkprocessen die de informatiebeveiliging voor onze opdrachtgevers waarborgen.

Kosten besparen

Is uitbesteden duur? Onze overtuiging is dat het inhuren van een transcribent per saldo goedkoper is dan wanneer u bijvoorbeeld zelf zou notuleren. Het uitwerken van een helder en eenduidig verslag kost meer tijd dan u denkt. Elk vergaderuur vraagt een x-aantal uitwerkuren. Een transcribent zorgt echter voor veel meer efficiëntie en snelheid dan wanneer u zelf zou notuleren. Een transcribent inhuren is hierdoor juist goedkoper.

Overige voordelen van het inhuren van een transcribent:

  • De externe notulist heeft ervaring bij het opstellen van verslagen;
  • U bespaart tijd waardoor u zich tijdens de vergadering beter kunt focussen;
  • De externe notulist is onafhankelijk en garandeert u een onpartijdig en objectief verslag.

Lees ook:

Wilt u een transcribent inhuren?

Wij selecteren graag één van onze transcribenten voor uw opdracht. Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen