Waarom Notuleerservice Nederland?

Het bewijs dat vakmanschap zich terugbetaalt.

Vier redenen om voor Notuleerservice Nederland te kiezen

1. Betrouwbare partner

Notuleerservice Nederland is gericht op een langdurige relatie met haar klanten, partners en notulisten. We borgen de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening door onze ISO-certificering voor onder andere kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Gevoelige informatie is bij ons dan ook in veilige handen.

2. Morgen beginnen

Notuleerservice Nederland is er niet alleen voor die besprekingen die al maanden van tevoren vastlagen. Wij bieden ook direct beschikbare notulisten aan met de juiste kennis en ervaring om meteen voor u aan de slag te gaan, waar dan ook in Nederland.

3. Kosten besparen

Voor externe notulisten is verslagleggen hun vak – zij hoeven zich op niets anders te richten. Over de jaren hebben zij ruime ervaring opgedaan met het notuleren van uiteenlopende vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten. Zij weten die zo scherp of uitgebreid als u wilt vast te leggen. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen onze notulisten snel en efficiënt werken, maar leveren zij nog steeds de kwaliteit die u van een vakkundig notulist mag verwachten. Een kostenbesparende oplossing dus!

  • U bespaart

4. Ruime ervaring

Notuleerservice Nederland is al sinds 2002 marktleider in professioneel notuleren. Onze 120 notulisten hebben kennis en ervaring opgedaan in het op maat notuleren van diverse besprekingen. Wij kunnen u dus altijd en overal van een professionele notulist voorzien.

Meer weten of direct een notulist inhuren?

Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl.
Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen