Referenties

Notuleerservice Nederland verbindt zich met profit-, non-profit- en overheidsorganisaties. Wij vinden het van groot belang een notulist met de juiste kennis en affiniteit aan onze opdrachtgever te koppelen.

Net als onze opdrachtgevers zijn wij ons bewust van de waarde die besprekingen vertegenwoordigen. Onze professionele notulisten zijn in staat de kennis, standpunten en besluiten die tijdens de bespreking naar voren komen, in hoogwaardige verslaglegging te verankeren.

Opdrachtgevers uit alle branches brengen onder woorden waarom zij hun verslaglegging al jarenlang naar tevredenheid door ons laten verzorgen.

“Wij hebben in Notuleerservice Nederland de ideale partner gevonden voor verslaglegging van onze vergaderingen. Samen hebben we een werkproces opgesteld omtrent planning en facturatie. Zo besparen we dankzij Notuleerservice Nederland veel tijd en geld.”

Hanzevast Real Estate

 

“Waar vind je een onafhankelijk notulist die morgen beschikbaar is om een specialistische bespreking formeel, goed en snel vast te leggen? Notuleerservice Nederland kon ons dit leveren.”

Netbeheer Nederland

Notuleerservice Nederland Referenties SVGB

“Uitbesteden aan een specialist is gewoon goedkoper dan halfslachtig werk door eigen mensen. Toen dat kwartje eenmaal viel, kwamen we snel bij Notuleerservice Nederland uit.”

SVGB Kenniscentrum

 

Notuleerservice Nederland Referenties Gemeente Heerlen“Notuleren traditioneel en statisch? Wij kennen Notuleerservice Nederland als een innovatieve gesprekspartner die thuis is op het gebied van moderne informatietechnologie.”

Gemeente Heerlen

Notuleerservice Nederland Referenties Justitie“Notuleerservice Nederland is een echte dienstverlener: klantvriendelijk en snel. De resultaten van onze bijeenkomst zijn altijd snel beschikbaar, wat ons tijd en kosten bespaart.”

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Notuleerservice Nederland Referenties Apeldoorn

“Men kent de taal van een groot aantal vakgebieden. Binnen de gemeente verwijzen we elkaar als afdelingen altijd door naar Notuleerservice Nederland.”

Gemeente Apeldoorn

 

Notuleerservice Nederland Referenties Leger des Heils“Wij kiezen voor zekerheid met een volledig ISO-gecertificeerd bedrijf. Notuleerservice Nederland levert altijd snel en altijd hoge kwaliteit.”

Leger des Heils

Notuleerservice Nederland Referenties Regionaal Ondersteuningsteam Jeugd Amsterdam
“Voor de verslaglegging van onze inkoopgesprekken doen wij een beroep op Notuleerservice Nederland. Zij bewijzen dat kwaliteit en snelheid perfect samen gaan. Bovendien is afspraak ook echt afspraak. Zo besparen wij kosten en tijd.”

Regionaal Ondersteuningsteam Jeugd –¬†Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland