Waarom notuleren uitbesteden?

Iemand binnen de organisatie kan het notuleren er toch wel even bij doen? Bovendien begrijpt een interne medewerker de materie toch veel beter? Wat kan Notuleerservice Nederland wat we zelf niet kunnen? En niet in de laatste plaats: is notuleren uitbesteden niet per definitie duurder?

Deze vragen worden ons vaak gesteld. Wij tonen echter aan dat de vermeende nadelen van uitbesteden in de meeste gevallen niet opgaan. Sterker nog: uitbesteden heeft aantoonbare voordelen!

Notuleren uitbesteden is kosten besparen

Is een externe notulist duur? Onze overtuiging is dat notuleren uitbesteden per saldo vaak goedkoper is dan wanneer u het notuleren in eigen beheer houdt.

Het uitwerken van een helder en eenduidig verslag kost meer tijd dan u denkt. Elk vergaderuur vraagt een x-aantal uitwerkuren. Een ervaren notulist werkt echter veel efficiënter en sneller dan een ongeoefend notulist. Notuleren uitbesteden is hierdoor vaak juist goedkoper!

Een snelgemaakte denkfout is dat het uurtarief bij externe inhuur wordt vergeleken met het netto-inkomen van een interne medewerker, in plaats van met de loonkosten voor de werkgever. Wij nodigen u uit een reële vergelijking te doen met behulp van onze calculator.

Notuleren uitbesteden is maatwerk

Begrijpt een externe notulist wel voldoende van de materie? Binnen ons notulistenteam is veel vakkennis en werkervaring in diverse sectoren aanwezig. We kennen onze notulisten vaak al jaren, en weten in welke branche zij werkzaam zijn geweest.

We zoeken altijd naar een notulist met de juiste inhoudelijke kennis en een persoonlijke stijl die bij uw organisatie past. Notuleren uitbesteden levert wel degelijk adequate verslaglegging op, ook als daar vakjargon en inhoudelijke kennis bij te pas komt.

Ook Engelstalige besprekingen of persconferenties vormen voor ons geen obstakel. Wij kunnen zorgen voor een notulist die het Engels als eerste taal heeft.

Notuleren uitbesteden levert onafhankelijke notulen op

Voor een gegarandeerd objectieve en evenwichtige weergave van uw vergadering is een notulist nodig die zelf geen onderdeel van de organisatie is en zeker niet actief deelneemt aan de vergadering. Een goed notulist is een onafhankelijk waarnemer.

Het notuleren uitbesteden aan een professional garandeert een volkomen belangenvrije benadering van uw bespreking. Het resultaat is een hoogwaardig en objectief verslag.

Notuleren uitbesteden is tijd besparen

Het komt vaak voor dat een interne medewerker of secretariaat het uitwerken van de notulen in de spaarzame tijd moet doen die nog overblijft na alle andere taken. Een notulist inhuren is de oplossing om werkdruk weg te halen bij uw eigen organisatie.

Het uitbesteden aan Notuleerservice Nederland betekent dat u binnen enkele werkdagen na de vergadering de notulen kant en klaar in huis hebt.

Notuleren uitbesteden biedt continuïteit

Met een netwerk van 120 professionele notulisten kunnen we altijd per direct een notulist inzetten voor uw organisatie. Daarnaast kunnen we te allen tijde voor (vaste) vervanging zorgen als dat nodig is. Notuleren uitbesteden betekent continuïteit.

Ook op het gebied van kwaliteit en service ligt de standaard continu hoog. Notuleerservice Nederland is als enige in zijn soort ISO-gecertificeerd op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Gevoelige informatie is gegarandeerd in veilige handen.

Meer over notuleren uitbesteden of een notulist inhuren?

Neem contact met ons op via 010 789 09 80 of service@notuleerservice.nl.
Of vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen