Werken bij Notuleerservice Nederland

Notuleerservice Nederland is marktleider in professioneel notuleren. Wij streven naar betere toegankelijkheid van notulen door het notuleervak te combineren met moderne informatiedragers. Notuleerservice Nederland wil aantonen dat het uitbesteden van verslaglegging aan onze professionele notuleerservice kwaliteit toevoegt, terwijl het kosten bespaart. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van notulisten en transcribenten, waarbinnen kennis van een groot aantal vakgebieden vertegenwoordigd is. Om ons enthousiaste en ambitieuze team uit te breiden, zijn wij vaak op zoek naar professionele en ervaren nieuwe collega’s!

Wij werken in een zeer open en informele cultuur, waar veel jonge en ambitieuze collega’s werkzaam zijn. De kernwaarden toewijdingondernemerschap en vooruitstrevendheid spelen een grote rol binnen Notuleerservice Nederland. Zodra je ons kantoor in Rotterdam binnenloopt, proef, ruik en ervaar je deze kernwaarden.

Notuleerservice Nederland is sinds 2018 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS heeft als ambitie toekomstgerichte op IP gestoelde business oplossingen te realiseren voor haar klanten zodat zij in staat zijn optimale dienstverlening te bieden aan hun klanten. Door organisaties bedrijf kritische softwareproducten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van deze organisaties in haar specifieke markten (Vertical Market Software, VMS), worden organisaties en Business Unit verbonden. Met als resultaat een langdurige intensieve samenwerking.

Wil jij aan onze doelstellingen bijdragen en deel uitmaken van ons enthousiaste team van medewerkers? Op deze pagina publiceren wij de vacatures die wij op dit moment hebben. Staat er niets voor je tussen? Stuur je cv op en laat ons weten wat je ideale baan zou zijn, of houd deze pagina in de gaten voor een update.

Vacatures

Hoe gaan we met je gegevens om?

Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw privacy tijdens de sollicitatieprocedure kan je hier terecht.

Zelf werken bij Notuleerservice Nederland?

Lees wat onze medewerkers van het werken bij Notuleerservice Nederland vinden:

“Stage lopen bij Notuleerservice Nederland is enorm leerzaam”

Viktoria Plazonic

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande functies? Stuur je CV en korte motivatie naar service@notuleerservice.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.