Lancering van MijnNotuleerservice: Uw Veiligheid, Ons Platform

Decoratief element

Lancering van MijnNotuleerservice: Uw Veiligheid, OnsPlatform

Notuleerservice staat bekend om haar expertise in het verwerken van informatie voor diverse organisaties. Of het nu gaat om openbare gegevens of vertrouwelijke documenten, wij begrijpen de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt en nemen deze zeer serieus.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we geïnvesteerd in een nieuw, geavanceerd platform: MijnNotuleerservice.

Dit platform is speciaal ontwikkeld om gebruikers meer controle en inzicht te geven, terwijl de veiligheid van gevoelige informatie gewaarborgd blijft. Met MijnNotuleerservice kunnen onze opdrachtgevers niet alleen hun processen beter beheren, maar ook bepaalde taken zelf uitvoeren.

Belangrijkste Functionaliteiten van MijnNotuleerservice:

  • Planningsoverzicht: Bekijk de planning van uw  vergaderingen in één oogopslag;
  • Statusinformatie: Volg de voortgang en status van uw vergaderingen;
  • Documentbeheer: Upload zelf eenvoudig documenten  per vergadering;
  • Audiobeheer: Voeg audiobestanden toe aan specifieke vergaderingen;
  • Verslagtoegang: Download vergaderverslagen direct vanuit het platform.

Daarnaast biedt MijnNotuleerservice een duidelijk gedefinieerde rolverdeling waarbij gebruikers specifieke rechten krijgen toegewezen. Dit zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot bepaalde informatie wat de veiligheid en vertrouwelijkheid verder versterkt.

Toekomstige Ontwikkelingen

We blijven het platform doorlopend verbeteren. Binnenkort worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd om gebruikers meer opties te geven in het beheren van vergaderingen in MijnNotuleerservice. Ons doel is om een toonaangevend systeem te bieden dat niet alleen informatie toegankelijk maakt, maar dit ook op de meest veilige en efficiënte manier doet.

Ontdek MijnNotuleerservice

Met MijnNotuleerservice biedt Notuleerservice haar klanten een krachtig instrument om informatiebeheer naar een hoger niveau te tillen. Wij nodigen u uit om te ontdekken hoe ons platform uw organisatie kan ondersteunen in het veilig en effectief beheren van uw notuleerprocessen.

Misschien ook interessant

Artikel

Verslaglegging en participatiebijeenkomsten

Dit artikel verkent het belang van objectieveverslaglegging in participatiebijeenkomsten en benadrukt de noodzaak vanprofessionele notulisten en begeleiding bij dergelijke evenementen. Wepresenteren tevens hoe onze organisatie gemeenten kan ondersteunen bij hetverbeteren van participatieprocessen en het waarborgen van objectieveverslaglegging.

Lees meer

De Algemene Voorwaarden van Notuleerservice zijn vernieuwd

Notuleerservice heeft haar Algemene Voorwaarden vernieuwd. Deze zijn per 16 oktober ingegaan. Naast enkele wijzigingen heeft het vanaf nu ook een addendum waarin beschreven staat op welke manier Notuleerservice invulling geeft aan de verwerking van gegevens. Deze zijn vastgelegd in de Verwerkersovereenkomst.

Lees meer

Meeloopblog

Interview met serviceteam medewerker Tomé van der Kamp

Ben je ook zo benieuwd hoe planningen, verzendlijsten en offertes worden opgesteld? Serviceteam medewerker Tomé van der Kamp, werkzaam bij Notuleerservice Nederland deelt wat haar werk zo leuk maakt en wat haar toegevoegde waarde is binnen het NN team!

Lees meer
Meer nieuws »